top of page

Nesodden

Tonje Ramona Jacobsen-Loraas
Gestaltpsykoterapeut

terapeut i oslo nesodden.jpg

Gestaltpsykoterapeut

Gestaltcoach

Sosialantropolog

Lektor

Skribent

Sted: Oslo og Nesodden

Konsultasjon tilbys også digitalt, via telefon eller mens vi går en tur. 

 

E-post: tonje@terapistolen.no

 

"Jeg er en åpen, engasjert og nysgjerrig terapeut som selv har erfaringer med å være både høyt og lavt. Jeg er opptatt av at vi må finne vår egen mening i livet, og at det finnes himla mange måter å leve på.

Mitt utgangspunkt er at vi mennesker har alt vi trenger for å møte våre utfordringer, men at de noen ganger blir fastlåste i mønstre, som ikke er hensiktsmessige - verken for oss selv eller omgivelsene. Ved å bli bevisst våre iboende ressurser kan valg og muligheter settes i et nytt perspektiv.  

Sammen med meg kan du sortere følelser, tanker og behov - og få økt oppmerksomhet om hva som er viktig for deg. Jeg vil støtte deg i din utforskning, og dele av egne erfaringer når jeg tror at dette kan være nyttig for deg.

Foruten å drive gestaltpraksis, er jeg utdannet sosialantropolog og lektor. Jeg underviser deltid på ungdomskolen og er en aktiv skribent. For øvrig er jeg firebarnsmor, bosatt på Nesodden.

Du er varmt velkommen til å ta kontakt – sammen kan vi skape bevegelse."

September 2022: Sertifisert kursleder "Hold meg - slipp meg" Et undervisningsopplegg for å styrke relasjoner mellom foreldre og tenåringer.

bottom of page