top of page

Nittedal

Maria M. Sætrang Hugaas

Gestaltpsykoterapeut MNGF

_976A7325-2_edited_edited.jpg

Gestaltpsykoterapeut MNGF

Utdannet danser ved Den Norske Balletthøyskole

Mange års erfaring som kabinsjef i flybransjen.

 

Sted: Nittedal, Viken

 

Nittedal Kiropraktorklinikk

Hellinga 8

1481 Nittedal

Alternativt kan vi ta timen digitalt via Whereby, via telefon eller mens vi går en tur. 

E-post: maria@terapistolen.no

"Livet og mennesker har alltid fascinert meg og jeg er opptatt av det menneskelige møtet. Hva er det som skjer i relasjon til de rundt oss? Når er det vi fungerer som best og når er det det stopper opp?

I terapirommet vil jeg møte deg som den jeg er, med mitt levde liv - og med åpenhet, ærlighet og nysgjerrighet. Jeg vil etterstrebe å møte deg på en ikke-dømmende måte og å gi deg et trygt rom der du kan oppleve å bli møtt, sett og hørt. Ved å utforske og bli klar over hva og hvordan du føler, tenker og handler -og i tillegg bli oppmerksom på hvordan du påvirker og blir påvirket av de rundt deg, kan det tydeliggjøres valgmuligheter i det som kan oppleves som fastlåst eller umulig å løse. Jeg har stor tro på at ressursene du trenger for å leve et meningsfullt liv finnes i deg selv - jeg vil gjerne følge deg på veien til å få tak i disse.

Opprinnelig er jeg utdannet danser ved den Norske Balletthøyskole og har en stor interesse for det kroppslige uttrykk. Kroppene har på mange måter mye å fortelle oss - både i det som dukker opp av kroppslige fornemmelser og følelser (tenk det finnes ikke én følelse som ikke har et kroppslig uttrykk!) og hvordan vi uttrykker oss og tolker hverandres kropper. Ved å bli kjent med signalene kroppen gir, kan vi gjøre nye oppdagelser om oss selv.

Ved siden av min praksis som gestaltterapeut MNGF jobber jeg i redusert stilling som kabinsjef i flybransjen. Jeg er også gift og har et bonusbarn i tillegg til mine to egenfødte barn.

 

Som gestaltterapeut MNGF går jeg også i regelmessig profesjonell veiledning. Jeg er mva-pliktig.

bottom of page