top of page

OSLO
 

Vilde Vegem
Gestaltpsykoterapeut MNGF

svhv_vilde_edited.jpg

Gestaltpsykoterapeut MNGF

Designer, kunstner, kunstfaglærer og pedagog

Sted: Oslo

 

Villa Ly

Tennisveien 2g, 0777 Oslo

 

Et vakkert gammelt hus rett ved Slemdal T-banestasjon, 10 minutter med Holmenkollbanen fra Majorstuen. Det er også gratis parkering rett utenfor.

 

Alternativt kan vi ta timen digitalt via Whereby, via telefon eller mens vi går en tur. 

Kontakt meg på:

E-post:   vilde@vegem.no

Telefon: +47 917 69 668

Eller book din time online her.


 

Jeg er en åpen og engasjert terapeut som ser på terapi og personlig utvikling som en gave. Her kan vi utvikle vårt forhold til oss selv og våre medmennesker. Vi kan få bedre forståelse og mestring av livssituasjoner vi står i. Vi kan undersøke større sammenhenger i livet, bli kjent med vårt potensiale og skape mer plass og muligheter i våre liv. Kjenne vår egen skapende livskraft. Og dette ønsker jeg å bidra til i mine medmenneskers liv.

 

Tidligere har jeg bakgrunn fra kunst og pedagogikk, med mange år som kunstfaglærer og kunstner. Jeg har også i mange år deltatt på en en rekke personlige workshops og kurs relatert til menneskets potensiale, utvikling og hindere. Viktige lærere for meg er bl.a dr. Gabor Maté, Dr. Franz Ruppert, Bessel van der Kolk MD, Daniel J. Siegel, Byron Katie, Ruella Frank og Eckhart Tolle. Jeg har meditert aktivt siden 2015 og utdanner meg også innen yoga, meditasjon og somatikk.

Siden kunststudiet har jeg jobbet med mennesker, både voksne, barn og ungdom. Jeg er opptatt av levende, lekende og gode prosesser, kreativt og terapeutisk, i team, formidling og i alle relasjoner. Jeg har undervist, holdt kurs, foredrag og workshops i kunst både individuelt og i gruppe.

Jeg ønsker å leve så helt og fullt som mulig og søker derfor stadig nye innfallsvinkler for utvikling, livslæring og personlig vekst. Jeg finner mye inspirasjon og et levende og rikt tilfang av visdom i menneskemøter og tilfeldigheter. Slik fant jeg bl.a. gestaltterapi.  Jeg bringer også mine egne livserfaringer inn i terapirommet, med både oppturer og nedturer; Usikkerhet, utenforopplevelse, ensomhet, samlivsbrudd, dødsfall, bonusfamilie, sykdom, smerter, arbeidsløshet, tenåringsliv, småbarnsliv, traumer, livsmestring, utforskning, innsikt, kreativitet og entusiasme.

Jeg ønsker deg varmt velkommen til meg!

Tonje Ramona Jacobsen-Loraas
Gestaltpsykoterapeut

terapeut i oslo nesodden.jpg

Gestaltpsykoterapeut

Gestaltcoach

Sosialantropolog

Lektor

Skribent

Sted: Oslo og Nesodden

Alternativt kan vi ta timen digitalt via Whereby, via telefon eller mens vi går en tur. 

 

E-post: tonje@terapistolen.no

 

"Jeg er en åpen, engasjert og nysgjerrig terapeut som selv har erfaringer med å være både høyt og lavt. Jeg er opptatt av at vi må finne vår egen mening i livet, og at det finnes himla mange måter å leve på.

Mitt utgangspunkt er at vi mennesker har alt vi trenger for å møte våre utfordringer, men at de noen ganger blir fastlåste i mønstre, som ikke er hensiktsmessige - verken for oss selv eller omgivelsene. Ved å bli bevisst våre iboende ressurser kan valg og muligheter settes i et nytt perspektiv.  

Sammen med meg kan du sortere følelser, tanker og behov - og få økt oppmerksomhet om hva som er viktig for deg. Jeg vil støtte deg i din utforskning, og dele av egne erfaringer når jeg tror at dette kan være nyttig for deg.

Foruten å drive gestaltpraksis, er jeg utdannet sosialantropolog og lektor. Jeg underviser deltid på ungdomskolen og er en aktiv skribent. For øvrig er jeg firebarnsmor, bosatt på Nesodden.

Du er varmt velkommen til å ta kontakt – sammen kan vi skape bevegelse."

Britt Powers
Gestaltpsykoterapeut u/utdanning

britt.jpg

Gestaltpsykoterapeut u/utdanning

Sted: Hausmannsgate 34

          0182 Oslo

Alternativt kan vi ta timen digitalt via Whereby, via telefon eller mens vi går en tur. 

 

E-post: brittpower@gmail.com

 

Jeg vil gjerne støtte deg i livets vanskeligheter. Sammen finner vi ut av det.

'We don't get traumatized because we get hurt, we get traumatized because we're alone with the hurt' -Gabor Mate.

 

bottom of page