top of page

OSLO

Vilde Vegem
Gestaltpsykoterapeut MNGF

svhv_vilde_edited.jpg

Gestaltpsykoterapeut MNGF

Designer, kunstner, kunstfaglærer og pedagog

Sted: Oslo

 

Tirsdager & torsdager:

Villa Ly

Tennisveien 2g, 0777 Oslo

Et vakkert gammelt hus rett ved Slemdal T-banestasjon, 10 minutter med Holmenkollbanen fra Majorstuen. Det er også gratis parkering rett utenfor.

Mandag, onsdag og fredag:

Bygdøy allé 21, 4 etg

0262 Oslo

Individualterapi 60 min: 1100 NOK (880 NOK + 25% mva)

Parterapi 75 min: 1800 NOK (1440 NOK + 25% mva)

Jeg tilbyr redusert pris til deg som er student, mottar trygd, er pensjonert eller av andre grunner har økonomiske utfordringer. Ta kontakt.

 

Konsultasjon tilbys også digitalt, via telefon eller mens vi går en tur. 

Kontakt meg på:

E-post:   vilde@vegem.no

Telefon: +47 917 69 668

Eller book din time online her.


 

Jeg er en åpen og engasjert terapeut som ser på terapi og personlig utvikling som en gave. Her kan vi utvikle vårt forhold til oss selv og våre medmennesker. Vi kan få bedre forståelse og mestring av livssituasjoner vi står i. Vi kan undersøke større sammenhenger i livet, bli kjent med vårt potensiale og skape mer plass og muligheter i våre liv. Kjenne vår egen skapende livskraft. Og dette ønsker jeg å bidra til i mine medmenneskers liv.

 

Tidligere har jeg bakgrunn fra kunst og pedagogikk, med mange år som kunstfaglærer og kunstner. Jeg har også i mange år deltatt på en en rekke personlige workshops og kurs relatert til menneskets potensiale, utvikling og hindere. Viktige lærere for meg er bl.a dr. Gabor Maté, Dr. Franz Ruppert, Bessel van der Kolk MD, Daniel J. Siegel, Byron Katie, Ruella Frank og Eckhart Tolle. Jeg har meditert aktivt siden 2015 og utdanner meg også innen yoga, meditasjon og somatikk.

Siden kunststudiet har jeg jobbet med mennesker, både voksne, barn og ungdom. Jeg er opptatt av levende, lekende og gode prosesser, kreativt og terapeutisk, i team, formidling og i alle relasjoner. Jeg har undervist, holdt kurs, foredrag og workshops i kunst både individuelt og i gruppe.

Jeg ønsker å leve så helt og fullt som mulig og søker derfor stadig nye innfallsvinkler for utvikling, livslæring og personlig vekst. Jeg finner mye inspirasjon og et levende og rikt tilfang av visdom i menneskemøter og tilfeldigheter. Slik fant jeg bl.a. gestaltterapi.  Jeg bringer også mine egne livserfaringer inn i terapirommet, med både oppturer og nedturer; Usikkerhet, utenforopplevelse, ensomhet, samlivsbrudd, dødsfall, bonusfamilie, sykdom, smerter, arbeidsløshet, tenåringsliv, småbarnsliv, traumer, livsmestring, utforskning, innsikt, kreativitet og entusiasme.

Jeg ønsker deg varmt velkommen til meg!

bottom of page