top of page

Sandnes

Maria J. Lorentzen

Gestaltpsykoterapeut MNGF

marialorentzen_edited.jpg

Gestaltpsykoterapeut MNGF

Spesialpedagog

Pedagogisk Pykologisk Rådgiver

Sted: Sandnes, Rogaland

Tilbyr terapi digitalt, via telefon og "walk-and-talk" 

E-post: mariajlorentzen@gmail.com

"Gjennom tøffe perioder i eget liv har jeg erfart hvor viktig det er å virkelig bli møtt, sett og lyttet til på en ikke-dømmende måte og hvor stor betydning det har for å skape mulighet for endring og vekst. Jeg ønsker derfor å skape et sted det er godt å komme til når livet er vanskelig. Et sted der du kan komme med både store og små utfordringer og være den du er. Et sted hvor du kan utforske og oppleve støtte.

For meg har gestaltterapi hjulpet meg i å være mer sann mot meg selv og ført til at jeg tør å dele ting med andre som kan være vanskelig å stå i alene. Det er det som skjer når vi våger å være den vi er, fullt til stede i møte med andre det handler om. Når vi våger å vise vår sårbarhet, når vi tør å stå opp for oss selv, når vi setter grenser for oss selv og når vi våger å ta imot det som formidles av den andre. Gjennom å bli bevisst på egne behov og mine valg i møte med meg selv og andre har jeg økt mitt handlingsrom og fått et rikere liv.

 

Disse erfaringene tar jeg med meg i møte med deg. Jeg ønsker å støtte deg i det du tar fatt på den utfordrende og berikende veien mot økt selvinnsikt og forståelse."

bottom of page